Tre drömboende

Inflytt 2021

Fyra drömboenden

Ni kommer bli ägare av fyra helt underbara egendomar som noggrant valts ut i Frankrike, Italien och Spanien.

Urvalsprocessen för att finna rätt fastigheter är omfattande och vi är mycket noggranna. Vi genomgår från början ett underlag av cirka 500 fastigheter på varje ställe. Vi väljer därifrån ut 40-50 fastigheter per ställe som vi anser har potential och besöker dessa personligen. Efter granskning väljer vi ut de 3 främsta objekten på varje plats. Därefter nya besök och mer omfattande undersökningar av fastigheterna. Sedan handlar det om att välja ut ett av objekten. Inte alltid enkelt, men tryggt för alla!

Två fastigheter är redan inköpta (Fastighet Valencia och fastighet Marbella) och står klara för bokning från 1 juni 2021. Fastighet Provence köps in när totalt 8 familjer tecknat sig. Fastighet Italienska Alperna köps in när totalt 12 familjer tecknat sig. Tryggt för alla, dessutom kan man direkt börja boka sina semestrar utan väntetid. 

Såhär ser urvalet ut:

Valencia området: Är inköpt. Denna fantastiska villa på hela 282 kvm byggdes 2005 och ligger i Morairas mest exklusiva område. Här har du gångavstånd till stranden (en helt underbar badvik) och hamnen. Villan har 4 sovrum och 3 badrum, samt egen pool för härliga dopp, med utsikt över Medelhavet och den prunkande grönskan. Stor poolterrass med plats för avkoppling och middagar, därutöver 3 balkonger på andra våningen. Mycket tilltalande med superbt läge. Vi befinner oss nu i fasen av renovering och möblering av villan, med bland annat ny design på poolområdet, där solstolar och sköna lounge möbler kommer harmoniera med omgivningen. 

Marbella området:  Är inköpt. Det här boendet ligger i en exklusiv gated community i La Cala Resort och har tre sovrum med ytterligare plats för två extrabäddar. Terrassen på 91 kvadratmeter har underbara loungesoffor med plats för hela familjen och utsikterna är milsvida. Eget spa med utgång från Master Bedroom och poolen ligger precis utanför dörren. Modernt och påkostat kök med vardagsrum i öppen planlösning, samt två badrum. Lägenheten byggdes 2018 och är i toppskick, här är vi igång enbart med mindre finputsningar för att uppnå högsta standard. Möbleringen och inredningen är klar. 

Provence: Lanthuset i Provence köps när 8 familjer tecknat sig. Vi har hittat ett par fantastiska alternativ som vi står i startgroparna för att köpa, men vi brådskar inte fram något utan vi sätter noggrannheten först. Gemensamt för Provence fastigheterna är vingårdarna som radar upp sig i omgivningarna samt att det finns ett flertal mysiga och ytterst pittoreska byar inom kort avstånd, såsom Figanieres, Seillans, Fayence mfl. Utsikterna är fantastiska och fastigheterna har alla minst 4 sovrum med stor privat pool. Här ges möjligheter till ett semesterliv utöver det vanliga.

Italienska Alperna: Boendet köps när 12 familjer tecknat sig. De italienska alperna är en dröm för skidåkare, vandrare och matälskare! Här letar vi i området Aostadalen, vid foten av Mont Blanc, nära gränsen till Frankrike, där orterna Courmayeur och Cervinia ligger. Dessa orter tillhör något av det bästa alperna har att erbjuda. Bella Italia! Två flygplatser trafikerar området non-stop av flera olika bolag. Från Geneve har man 1,5h körning och från Milano har man 2h.

Välkommen till era fyra nya semesterhem!

Kombinationsvistelser

Fastigheterna och områdena är utvalda utifrån att man ska kunna vistas där året om. Fokus ligger på södra Frankrike och Spanien samt den Italienska delen av Alperna (som gränsar till Schweiz och Frankrike); områden som är väletablerade med god infrastruktur och härligt klimat.

Eftersom samtliga fastigheter är koncentrerade till sydvästra delen av Europa och Medelhavet öppnar det för intressanta resor mellan era fyra boenden, även om det såklart också finns andra trevliga närliggande resmål som kan kombineras med respektive fastighet. 

Här följer några förslag på kombinationsvistelser: 

Provence: Kombinera er vistelse bland vingårdarna i Provence med en tur till boendet i Moraira söder om Valencia. Det finns flygförbindelser mellan orterna eller så kör man.

Ett annat trevligt alternativ är att kombinera huset i Provence med en skidvecka i de Italienska Alperna! 

Valencia området (Moraira): Om man vill kombinera Moraira med boendet i La Cala Resort/Marbella området så kan ni välja mellan bil (50 mil), eller flyg. 

Från Denia, som ligger 32 kilometer från huset i Moraira, finns dessutom färjeförbindelser till både Ibiza (2h färja) och Mallorca! 

Marbella området: För den som är skidintresserad finns Sierra Nevada med sina fina backar på 2,5h avstånd. Det finns få ställen i världen som erbjuder strandliv och skidåkning inom så korta avstånd. I Sierra Nevada kan man bo mysigt och bra intill liftarna om man inte kör tur och retur samma dag. Ta gärna ett stopp i Granada på vägen till skidområdet och se Alhambra!

I övrigt kan man i denna kulturellt rika region på spanska solkusten addera upplevelser genom exempelvis ett besök i Malaga med dess museer och uteliv, eller varför inte kulturstaden Sevilla eller bergsbyn Rhonda. 

Möjligheterna med fyra boenden är nästan oändliga!

Kontakta oss

Vi återkopplar inom 24h.

Du kan också välja att kontakta oss direkt på info@fivecation.se, +46 (0)70 860 80 50