Kollage

Inflytt 2022

Fyra drömboenden

Ni kommer bli ägare av fyra helt underbara egendomar som noggrant valts ut i Frankrike, Italien och Spanien.

Urvalsprocessen för att finna rätt fastigheter är omfattande och vi är mycket noggranna. Vi genomgår från början ett underlag av cirka 500 fastigheter på varje ställe. Vi väljer därifrån ut 40-50 fastigheter per ställe som vi anser har potential och besöker dessa personligen. Efter granskning väljer vi ut de 3 främsta objekten på varje plats. Därefter nya besök och mer omfattande undersökningar av fastigheterna. Sedan handlar det om att välja ut ett av objekten. Inte alltid enkelt, men tryggt för alla!

Två fastigheter är redan inköpta (Fastighet Valencia och fastighet Marbella) och står nu klara för bokning. Avseende Fastighet Provence, så påbörjas renovering i januari 2022. Klar för nyttjande april 2022. Fastighet Italienska Alperna köps även den inom kort tid. Tryggt för alla, dessutom kan man direkt börja boka sina semestrar utan väntetid.

Kombinationsvistelser

Fastigheterna och områdena är utvalda utifrån att man ska kunna vistas där året om. Fokus ligger på södra Frankrike och Spanien samt den Italienska delen av Alperna (som gränsar till Schweiz och Frankrike); områden som är väletablerade med god infrastruktur och härligt klimat.

Eftersom samtliga fastigheter är koncentrerade till sydvästra delen av Europa och Medelhavet öppnar det för intressanta resor mellan de fyra boendena, även om det såklart också finns andra trevliga närliggande resmål som kan kombineras med respektive fastighet. 

Här följer några förslag på kombinationsvistelser: 

Provence: Kombinera en vistelse bland vingårdarna i Provence med en tur till boendet i Moraira söder om Valencia. Det finns flygförbindelser mellan orterna eller så kör man.

Ett annat trevligt alternativ är att kombinera huset i Provence med en skidvecka i de Italienska Alperna! 

Valencia området (Moraira): Om man vill kombinera Moraira med boendet i La Cala Resort/Marbella området så kan ni välja mellan bil (50 mil), eller flyg. 

Från Denia, som ligger 32 kilometer från huset i Moraira, finns dessutom färjeförbindelser till både Ibiza (2h färja) och Mallorca! 

Marbella området: För den som är skidintresserad finns Sierra Nevada med sina fina backar på 2,5h avstånd. Det finns få ställen i världen som erbjuder strandliv och skidåkning inom så korta avstånd. I Sierra Nevada kan man bo mysigt och bra intill liftarna om man inte kör tur och retur samma dag. Ta gärna ett stopp i Granada på vägen till skidområdet och se Alhambra!

I övrigt kan man i denna kulturellt rika region på spanska solkusten addera upplevelser genom exempelvis ett besök i Malaga med dess museer och uteliv, eller varför inte kulturstaden Sevilla eller bergsbyn Rhonda. 

Möjligheterna med fyra boenden är nästan oändliga!

Kontakta oss

Vi återkopplar inom 24h.

Du kan också välja att kontakta oss direkt på info@fivecation.se, +46 (0)70 860 80 50