Till salu

Fyra drömboenden

Ni kommer bli ägare av fyra unika och helt underbara egendomar som noggrant valts ut i Frankrike, Italien och Spanien. Det här är delningsekonomi i lyxförpackning! 

Genom Fivecation ges en unik möjlighet att äga och bo på fyra olika destinationer. Man låser sig därmed inte vid ett boende. Det här ger en stor variationsrikedom samtidigt som hemkänslan infinner sig. 

I Förening II kan ni som köpare alternera mellan guldkornen MallorcaItalienska AlpernaSydspanien och Provence, här finner ni nämligen våra noggrant utvalda fastigheter. Platser man kan semestra på året runt där ni genom ert ägande får tillgång till det mesta, såsom underbara stränder, hav, egna pooler, vingårdar, fria utsikter, berg, grönska, kultur, padel, golf, skidor, spa-bad, romantik och restauranger. Möjligheter som enbart ges för att ni äger flera boenden på olika platser.   

Urvalsprocessen för att finna rätt fastigheter är omfattande och vi är mycket noggranna. Vi genomgår från början ett underlag av cirka 500 fastigheter på varje resmål. Vi väljer därifrån ut 40-50 fastigheter av dessa som vi anser har potential och besöker dem personligen. Efter granskning väljer vi ut de 2-3 främsta objekten. Därefter genomförs nya besök och mer omfattande besiktningar av fastigheterna. Slutligen handlar det om att välja ut ett av objekten. Inte alltid enkelt, men tryggt för alla!

Du blir delägare i fyra fastigheter, men kan disponera åtta fastigheter.

Vi kallar det Swap! Varje förening har 20 delägare som äger fyra fastigheter på fyra olika resmål.

När du är delägare i Club Fivecation II kan du byta -Swappa- dagar med vännerna i Club Fivecation I och givetvis omvänt.

Möjligen har den andra föreningen något guldkorn som du gärna skulle vilja prova.

Det hela sköts helt automatiskt. På ditt konto lägger du upp önskemål om att Swappa dagar med den andra föreningen. Omgående eller så snart ditt önskemål om byte av dagar bekräftas av vännerna i den andra föreningen, så reduceras ditt eget saldo och du erhåller istället ett tillgodohavande för bokning på den andra föreningens fastigheter. Du väljer själv sedan tidpunkt och vilken fastighet du vill prova.

Intresseanmälan

  Upptäck föreningens fastigheter

  Bargemon
  Frankrike
  Ponte di Legno
  Italien
  Cala d´Or, Mallorca
  Spanien
  Nerja
  Spanien

  Intresseanmälan