Nerja

Fastighet Nerja

  • 170 m² Boyta
  • 4 Sovrum
  • 2 Badrum

Beskrivning

I Nerja-området kommer du som medlem i Club Fivecation II bli delägare i en villa med mycket ljus, fantastisk utsikt, vackert poolområde och i övrigt tilltalande semesteringredienser.

Fastigheten kommer hålla hög standard, erbjuda en semestervänlig utomhusmiljö och vara ett bekvämt boende för minst åtta personer. Läget kommer som alltid hos Fivecation vara attraktivt, som en naturupplevelse, men med bekväma avstånd till strand, upplevelser, affärer och restauranger.

Nerja, är en charmig andalusisk stad vid Medelhavet, belägen mindre än sex mil från trendiga Malaga och med mäktiga Sierra Nevada i ryggen. Till skidåkning har man endast 1,5h. Det innebär att ett dopp i havet på förmiddagen kan kombineras med skidåkning på eftermiddagen, vilket gör destinationen unik. 

Nerja-området är levande året runt tack vare sitt läge och attraktionskraft. Det bor en stor andel bofasta här vilket bidrar till att staden är lika trevlig att besöka året runt.

Läget mellan Sierra Nevada och Medelhavet skapar ett mikroklimat som höjer temperaturen ett par grader under vinterhalvåret jämfört med resten av Costa del Sol.

Tidsplan Club Fivecation förening II

Fastighet I: Cala d´Or på Mallorca är inköpt och bokningsbar direkt.

Fastighet II: Bargemon i Provence är inköpt och bokningsbar direkt.

Fastighet III: Ponte di Legno i Italienska Alperna, Avtal bekräftat, prel. check in december 2022.

Fastighet IIII: Spanska sydkusten kommer förvärvas när tolv delägare tecknat sig.

När du är delägare i Club Fivecation II kan du byta -Swappa- dagar med vännerna i Club Fivecation I och givetvis omvänt.

Bilder

Klicka på bilderna för tillhörande textavsnitt.

Området

Nerja, är en charmig andalusisk stad vid Medelhavet, belägen mindre än sex mil från trendiga Malaga och med mäktiga Sierra Nevada i ryggen.

Nerja-området är levande året runt tack vare sitt läge och attraktionskraft. Det bor en stor andel bofasta här vilket bidrar till att staden är lika trevlig att besöka året runt. 

Läget mellan Sierra Nevada och Medelhavet skapar ett mikroklimat som höjer temperaturen ett par grader jämfört med resten av Costa del Sol, något som inte bara är behagligt, utan också gör att man kan odla exotiska växter som avokado, papaya och mango i regionen.

I Nerja-området kan man äta från flera av världens kök, här finns bland annat italienska, franska, indiska och japanska restauranger. Merparten serverar dock spansk och medelhavsinspirerad mat. Paella i olika former kan man förstås få på nästan alla ställen och det finns även gott om tapasbarer om man är sugen på flera smårätter. Typisk tapasmat i Nerja består ofta av lufttorkad skinka, friterad småfisk, friterad bläckfisk och spansk omelett.

Nerja-området är en att få platser i världen där du kan åka skidor på förmiddagen och bada i Medelhavet på eftermiddagen. Skidområdet i Sierra Nevada stoltserar med 18 gröna pister, 40 blå, 50 röda och 8 svarta. Skidområdet påminner om Åre i sin utformning.

För den aktive finns ett stort utbud av förstklassig underhållning. Förutom förnämlig golf, alla tänkbara sporter, så lockar området med sagolika vandrings- och cykelleder, med varierande svårighetsgrad.

I Nerja-området finner många svenskar sin drömtillvaro och blir kvar här året om.

Avstånd
Droppstensgrottorna 5,30 Km
Almuñécar 22,50 Km
Baviera Golf 28,30 Km
Añoreta Golf 37,50 Km
Club de Golf los Moriscos 37,60 Km
Málaga 58,20 Km
Flygplats (Malaga) 69,80 Km
Santa Clara Golf Club 83,30 Km
Granada 94,50 Km
Sierra Nevada Ski Resort 122,00 Km

Jag vill veta mer


Kontakta oss

Vi återkopplar inom 24h.

Du kan också välja att kontakta oss direkt på info@fivecation.se, +46 (0)70 860 80 50