Slide 1
Spanien, Frankrike, Italien
Club Fivecation II
Pris per andel fr
€249000
Pris per månad fr
€290

Som delägare kommer ni kunna alternera mellan guldkornen Mallorca, Italienska Alperna, Sydspanien och Provence.

Slide 2
Nerja-området, Spanien
Fastighet La Herradura

Fastigheten, som är en sutterängvilla, sträcker sig över två plan och är omgiven av frodiga växter och medelhavsträd. Villan ligger i ett lugnt område på en återvändsgränd.

Sovrum
4
Badrum
4
Slide 3
Mallorca, Spanien
Fastighet Cala d´Or

Här erbjuds en attraktiv duplexbostad i natursköna Cala d'Or på Mallorca. Boendet ligger endast några meter från den vackra naturviken Cala Ferrera och erbjuder både svalkande klippbad och närhet till badstränder.

Sovrum
3
Badrum
2
Slide 4
Provence, Frankrike
Fastighet Bargemon

Dröm dig bort till en paradvilla i pittoreska Bargemon i Provence, Frankrike.
Njut av vingårdar, vandringsleder och magisk utsikt över olivlundar och grönska.

Sovrum
6
Badrum
3
Slide 5
Ponte di Legno, Italien
Fastighet Italien

Lägenheten håller absolut högsta standard med en smakfull alpin inredningsstil. Trevligt vardagsrum som är öppet mot det exklusiva köket, tre rustika sovrum för upp till sex personer, två moderna badrum samt tre balkonger med utsikt över staden/dalen.

Sovrum
3
Badrum
2
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Om föreningen

I Club Fivecation II får du en avundsvärd blandning av underbara semesterorter i Frankrike, Italien och Spanien. Bra flygförbindelser borgar för smidig transfer från flygplatsen och ofta angenämt prisvärda flyg. I Förening II kan du botanisera mellan en paradvilla i autentiska Bargemon (Provence), aktivera dig i sport- och skidorten Ponte di Legno (italienska alperna), njuta av de sagolika badvikarna i Cala d `Or (Mallorca) och en förstklassig villa i La Herradura (Nerja-området). Resmålen erbjuder mycket attraktivitet och långa säsonger, med för oss svenskar, njutningsfulla temperaturer. Och bäst av allt, du kan besöka alla fyra fastigheterna under samma år, en eller flera gånger.

Pris: €249 000

Månadsavgift:

42 dagar: €290

70 dagar: €450

OBS! Endast en plats kvar i Förening II.

De enda kostnader som tillkommer är städavgift vid avresa och el-förbrukning under er vistelse. Försäljning i Förening II påbörjades i maj 2022 och den första delägaren nyttjade lägenheten på Mallorca i juni 2022. Du blir delägare i fyra fastigheter, men kan genom att Swappa mellan föreningarna njuta av upp till tolv fantastiska fastigheter på lika många unika resmål.

Klicka nedan för fastighetsinformation, bilder och resmålsbeskrivning avseende Förening II.

Upptäck fastigheterna

Jag vill veta mer

Vill ni höra mer om hur Fivecation skapar minnesvärda semestrar? Boka ett kaffemöte med Martin, grundaren av Fivecation.

    Copyright © Fivecation 2020 - 2024 
    envelopephone-handsetmap-marker