Slide 1
Fantastiska Cala d´Or

Vårt duplex boende på Mallorca ligger i natursköna Cala d´Or, endast några meter från den vackra naturviken Cala Ferrera.

Vårt duplex boende på Mallorca ligger i natursköna Cala d´Or, endast några meter från den vackra naturviken Cala Ferrera.

Image is not available
Image is not available

Bargemon, Frankrike

La Herradura, Spanien

Ni kommer att älska
6 gäster
3 sovrum
2 badrum
Sol
Pris per andel fr.
€300000

Cala d´Or, Mallorca, Spanien

Fastighet Cala d´Or

Charmigt duplex med svalkande klippbad, badstrand, pool och allt du behöver inom räckhåll

Här erbjuds svalkande klippbad och om man föredrar stränder, så ligger de på badtoffelavstånd, Platja Cala de Ferrera ca 300 meter norröver och Platja Cala Esmeralda ca 600 meter sydväst om fastigheten. In till centrum, där det finns massor av affärer och restauranger, promenerar man på tio minuter och om man fortsätter ytterligare en stund så når man snart den trevliga marinan.

Boendet fördelas över två plan och är ca 110 kvm stort samt har en terrass på 25 kvm och en tomt på ytterligare 100 kvm. På nedervåningen finns ett vardagsrum med öppen spis, och kök som är integrerat med vardagsrummet. Från nedervåningen har man direkttillträde till terrassen och tomten. Några meter bort hägrar salta dopp i havet och för din bekvämlighet finns här badstege och sötvattendusch.

På övervåningen finns tre bekväma sovrum och två badrum. Från flera av rummen ser man havet mellan de vackra pinjeträden. Inom området finns en gemensam pool (25 meter från vår lägenhet), inbjudande grönområden och parkeringsplats. Fastigheten har ett lugnt läge i en återvändsgränd.

Upptäck fastigheter

Jag vill veta mer

Vill ni höra mer om hur Fivecation skapar minnesvärda semestrar? Boka ett kaffemöte med Martin, grundaren av Fivecation.

    Copyright © Fivecation 2020 - 2024 
    homeapartmentenvelopephone-handsetmap-marker