Fastighet Provence

Paradvilla i medeltida byn Bargemon, Frankrike

6 Sovrum

3 Badrum

12 Gäster

Beskrivning

Villan ligger endast 500 meter från den medeltida byn, Bargemon. I denna pittoreska by väntar kullerstensgränder, restauranger och uteserveringar på dig.

I Bargemons närområde finns många vingårdar som är värda ett besök och för den vandringsintresserade är området ett eldorado. Vyerna från huset är obrutna och utstrålar precis det man förväntar sig av Provence, milsvid utsikt, olivträd, en oändlig grönska och ett fascinerande landskap.

Tomten som är 2200 kvm ligger i stenlagda etager och kröns högst upp av vår paradvilla.

Här får du ett spatiöst boende på 220 kvm, med totalt sex sovrum, tre stora badrum, salong med balkong och luxuöst kök med plats för ett matbord som rymmer tio gäster. Samtliga rum är ”dränkta” av stora ljusinsläpp och en bedårande utsikt. Solnedgångarna är magiska.

Utomhusmiljön har flera terrasser som lämpar sig väl för sol och avkoppling, med det inbjudande poolområdet som kronan på verket. Den uppvärmda poolen inbjuder sköna dopp.

Från den övre terrassen kan du beskåda och njuta av fantastiska vyer över de vackra omgivningarna.

Upplev fastigheten

Bilder

Tidsplan Club Fivecation förening II

Fastighet I: Cala d´Or på Mallorca har välkomnat delägarna sedan juni 2022.
Fastighet II: Bargemon i Provence har välkomnat delägarna sedan oktober 2022.
Fastighet III: Ponte di Legno i Italienska Alperna har välkomnat delägarna sedan januari 2023.
Fastighet IIII: La Herradura i Nerja-området har välkomnat delägare sedan den 18 juni 2023.
När du är delägare i Club Fivecation II kan du byta -Swappa- dagar med vännerna i Club Fivecation I eller III och givetvis omvänt.

OBS! Endast en plats kvar i Förening II.

Läs mer om konceptet

Området

Provence associeras oftast med böljande kullar vackert ackompanjerade av vinodlingar och olivlundar samt små medeltida städer med ringmurar, tinnar och torn. Provence omfamnas i öster av Alperna, i söder av Medelhavet och i väster av floden Rhône.

Längs Provence sydkust ligger många glamourösa ställen. Monaco, Nice, Antibes, Cannes, St. Maxime, Saint Tropez, ja listan kan göras lång av kändistäta metropoler. 

Regionens kök är rikt och varierat med färsk fisk och skaldjur längs kusten, vilt och tryffel uppemot bergen. Grönsaker och frukt köper du antingen hos någon närliggande bonde eller på småstädernas marknader.

I Provence har rosévinet blivit en specialitet och en livsstil, mycket på grund av det unika klimatet, jordmånen och variationen på druvorna som man kan göra kvalitativt rosévin av. Självklart framställer man även en del goda röda och vita viner.  Värmande sol och svala havsvindar. Samma förutsättningar som gör Provence till ett fantastiskt resmål ger också viner i världsklass. Dagarnas många soltimmar ger mogna frukttoner samtidigt som svala nätter gör att syran och balansen bevaras.

I Provence kan man även få njuta av en god pastis, denna guldiga, anisdoftande klassiska aperitif som är så vanlig på franska Rivieran och där man gärna dricker den innan lunch. Väl kyld och ofta spetsas den med vatten och vips! … så förvandlas likören till mjölkvit drink i glaset.

Karta

Avstånd från huset:
Bargemon (Medeltidsstad):0,50 Km
Claviers (Medeltidsstad): 3,90 Km
Callas (Medeltidsstad): 6,00 Km
Domaine Bastide du Plan: 8,00 Km
Seillans (Medeltidsstad): 12,80 Km
Fayence (Medeltidsstad): 19,70 Km
Saint-Raphaël: 48,80 Km
Cannes: 57,60 Km
Nice flygplats: 78,60 Km
DGS Parcours de Disc Golf: 10,00 Km
Terre Blanche: 25,00 Km
Golf de Taulane: 29,00 Km

Intresseanmälan

  Upptäck förening II fastigheterna

  Bargemon
  Frankrike
  Ponte di Legno
  Italien
  Cala d´Or, Mallorca
  Spanien
  Nerja
  Spanien

  Intresseanmälan