Fastighet Nerja-området

Exklusivt 2-planshus med havsutsikt i Alfamar, Spanien

5 Sovrum

5 Badrum

10 Gäster

Beskrivning

Välkommen till detta exklusiva 2-planshus med ett fantastiskt söderläge och en otrolig utsikt över havet. Alfamar är en exklusiv gated community där paradvillorna radar upp sig vackert, upp för berget.

Denna magnifika fastighet är verkligen en dröm för de som älskar havsutsikt och söker en förstklassig och bekväm livsstil. Med en imponerande arkitektonisk design och moderna detaljer är huset formidabelt. Fasaden är elegant och stilren, den exotiska trädgården välkomnar dig till denna paradvilla. Byggd yta 350 kvm, tomten är 1800 kvm och byggår är 2012.

När du kliver in genom den imponerande entrén möts du av en rymlig och ljus lobby som leder dig vidare in i husets generösa utrymmen. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och ljus i varje hörn. Stora panoramafönster öppnar upp för en fantastisk utsikt ut över havet, och de släpper in mycket naturligt ljus, vilket skapar en inbjudande atmosfär.

Det moderna köket är designat med stil och funktionalitet i åtanke. Här hittar du toppmodern teknisk utrustning, eleganta bänkskivor och gott om inspiration inför din måltidskreation.

Den öppna planlösningen fortsätter in i den spatiösa salongen, som erbjuder gott om plats för avkoppling och underhållning. Från vardagsrummet har du direkt tillträde till den generösa terrassen, där du kan njuta av soliga dagar och enastående solnedgångar över havet.

Huset har totalt fem lyxiga sovrum, var och en utformad med avskildhet och komfort i åtanke. Mastersviten är en dröm för sig med en suite badrum och en privat balkong med utsikt över det glittrande havet. Alla sovrummen har gott om förvaringsutrymme och är inredda med stil och elegans. Varje sovrum har ett privat badrum av modell större samt direkttillträde till terrass.

Två av sovrummen och badrummen ligger på nedre plan. Ett av dessa är gjort som en privat lägenhet med sovrum, badrum, salong och pentry. Perfekt för en nanny eller vänner som vill sköta sig lite mer själva. På nedre plan finns ett aktivitetsrum med pingis, dart, bridgebord, spelkonsoller som får barn och ungdomar att sjunga av glädje. Här finns en extra toalett för dem som njuter vid poolen samt plats för privata förvaringsskåp för varje delägare.

Utöver de fantastiska inomhusutrymmena erbjuder denna exklusiva villa också utomhusområden som är perfekta för avkoppling med mycket semesterkänsla. Den stora terrassen vid den uppvärmda poolen är perfekt för solbad och för att njuta av den obrutna havsutsikten. Den exotiska trädgården har frodig vegetation och erbjuder en privat och avskild atmosfär med små ljuvliga sittarrangemang.

Alfamar är beläget mitt emellan den mycket spanska staden Almuñecar (7 km) och historiska Salobreña (5 km). Almuñecar har en vidsträckt strand, ett överflöd av palmer och massor av mysiga restauranger. Salobreña, (5 km) är en mycket gammal spansk stad som kröns av en fästning, liknar Mijas och Frigiliana, men med mycket färre turister. I Salobreña finns ett vidsträckt strandområde med fina restauranger. In till turistorten Nerja är det ca 20 kilometer och till populära La Herradura är det 12 kilometer. Stenstranden Playa Barranco de Enmedio ligger en dryg kilometer från Alfamar.

Upplev fastigheten

Bilder

Tidsplan Club Fivecation förening III

Fastighet I: Alfamar i Nerja-området, inköpt. Första checkin 25 oktober 2023.
Fastighet II: Villecroze i Provence, inköpt. Första checkin 26 november 2023.
Fastighet III: Italienska Alperna, köps in när 8 andelar tecknats. Första checkin prel. våren 2024.
Fastighet IIII: Algarve i Portugal, köps in när 12 andelar tecknats. Första checkin prel. våren/sommaren 2024.
När du är delägare i Club Fivecation III kan du byta -Swappa- dagar med vännerna i Club Fivecation I eller II och givetvis omvänt.

Läs mer om konceptet

Området

Nerja-området är levande året runt tack vare sitt läge och attraktionskraft. Det bor en stor andel bofasta här vilket bidrar till att området är lika trevlig att besöka året runt.

Läget mellan Sierra Nevada och Medelhavet skapar ett mikroklimat som höjer temperaturen ett par grader jämfört med resten av Costa del Sol, något som inte bara är behagligt, utan också gör att man kan odla exotiska växter som avokado, papaya och mango i regionen.

I området kan man äta från flera av världens kök, här finns bland annat italienska, franska, indiska och japanska restauranger. Merparten serverar dock spansk och medelhavsinspirerad mat. Paella i olika former kan man förstås få på nästan alla ställen och det finns även gott om tapasbarer om man är sugen på flera smårätter. Typisk tapasmat består ofta av lufttorkad skinka, friterad småfisk, friterad bläckfisk och spansk omelett.

Detta är en av få platser i världen där du kan åka skidor på förmiddagen och bada i Medelhavet på eftermiddagen. Skidområdet i Sierra Nevada stoltserar med 18 gröna pister, 40 blå, 50 röda och 8 svarta. Skidområdet påminner om Åre i sin utformning.

För den aktive finns ett stort utbud av förstklassig underhållning. Förutom förnämlig golf, alla tänkbara sporter, så lockar området med sagolika vandrings- och cykelleder, med varierande svårighetsgrad.

Vår villa i Förening III ligger i Alfamar som är beläget mitt emellan den mycket spanska staden Almuñecar (7 km) och historiska Salobreña (5 km). Almuñecar har en vidsträckt strand, ett överflöd av palmer och massor av mysiga restauranger. Salobreña, (5 km) är en mycket gammal spansk stad som kröns av en fästning, liknar Mijas och Frigiliana, men med mycket färre turister. I Salobreña finns ett vidsträckt strandområde med fina restauranger. In till turistorten Nerja är det ca 20 kilometer och till populära La Herradura är det 12 kilometer. Stenstranden Playa Barranco de Enmedio ligger en dryg kilometer från Alfamar.

Om skidåkning står på önskelistan så är det bara tio mil till skidområdena i Sierra Nevada och till sevärdstäta Granada kör man till på mindre än en timme.

Karta

Intresseanmälan

  Upptäck förening III fastigheterna

  Nerja
  Spanien
  Provence
  Frankrike
  Algarve
  Portugal
  Italienska Alperna
  Italien

  Intresseanmälan