Slide 1
Fantastiska alfamar

Denna magnifika fastighet är verkligen en dröm för de som älskar havsutsikt och söker en förstklassig och bekväm livsstil.

Denna magnifika fastighet är verkligen en dröm för de som älskar havsutsikt och söker en förstklassig och bekväm livsstil. Med en imponerande arkitektonisk design och moderna detaljer är huset formidabelt. Fasaden är elegant och stilren, den exotiska trädgården välkomnar dig till denna paradvilla.

Image is not available
Image is not available

Villecroze, Provence

Algarve, Portugal

Ni kommer att älska
10 gäster
5 sovrum
5 badrum
wb_sunny
Sol
Pris per andel fr.
€301999

Nerja-området, Spanien

Fastighet Alfamar

Exklusivt 2-planshus med havsutsikt i Alfamar, Spanien

Välkommen till detta exklusiva 2-planshus med ett fantastiskt söderläge och en otrolig utsikt över havet. Alfamar är en exklusiv gated community där paradvillorna radar upp sig vackert, upp för berget.

Denna magnifika fastighet är verkligen en dröm för de som älskar havsutsikt och söker en förstklassig och bekväm livsstil. Med en imponerande arkitektonisk design och moderna detaljer är huset formidabelt. Fasaden är elegant och stilren, den exotiska trädgården välkomnar dig till denna paradvilla. Byggd yta 350 kvm, tomten är 1800 kvm och byggår är 2012.

När du kliver in genom den imponerande entrén möts du av en rymlig och ljus lobby som leder dig vidare in i husets generösa utrymmen. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och ljus i varje hörn. Stora panoramafönster öppnar upp för en fantastisk utsikt ut över havet, och de släpper in mycket naturligt ljus, vilket skapar en inbjudande atmosfär.

Upptäck fastigheterna

Jag vill veta mer

Vill ni höra mer om hur Fivecation skapar minnesvärda semestrar? Boka ett kaffemöte med Martin, grundaren av Fivecation.

    Copyright © Fivecation 2020 - 2024 
    homeapartmentenvelopephone-handsetmap-marker