Fastighet Provence

Inbjudande villa med pool i Villecroze

5 Sovrum

4 Badrum

10 Gäster

Beskrivning

Denna charmiga och välplanerade villa ligger endast ett par hundra meter från den medeltida byn Villecroze. I denna genuina by finner du smala kullerstensgränder, affärer och restauranger med inbjudande uteserveringar.

Den spatiösa tomten (4000 kvm) är insynsskyddad och har mycket ljusinsläpp samt en betagande utsikt. Sol- och badmiljön är magnifik med gott om plats för sköna solsängar och som pricken över i:et en stor uppvärmd pool (12×6 m). Oliver till salladen skördar man själv från den privata olivlunden.

Inomhusmiljön består av en stor ljus salong med öppen spis, gästtoalett, modernt kök med matplats, grovkök och ett garage. Sov möjligheterna är förnämliga med fem sovrum (varav ett är lite mindre) och fyra bekväma badrum. Villans loggia inrymmer utomhuskök, champagnebar, matbord för tio personer samt en loungegrupp. På den högst belägna delen av tomten finns en inbjudande pergola med hänggungor och en sittgrupp. Utsikten mot byn och den närliggande naturen är bedårande.

I villans vinkällare finner man utvalda viner från den berömda vingården Domaine Saint Jean de Villecroze som ligger endast tre kilometer från villan. Som delägare väljer man om man skall ha rött-, vit- eller rosévin till middagen och placerar en €10 sedel i vinkällarens sparbössa. Vid behov fyller jouren på förrådet av vin. Varje delägare erbjuds plats att förvara sina privata favoritviner i vinkällaren.

Upptäck den charmiga byn Villecroze, som ligger idylliskt belägen i hjärtat av Salernes kanton i Haut-Var Verdon-området. Denna medeltida by är en av Frankrikes karaktärsfulla byar och bjuder på en unik upplevelse

Med sin höga belägenhet på 350 meter över havet och omgiven av de majestätiska sluttningarna av Alpes de Provence, kan du njuta av milda temperaturer året om, låg nederbörd och generös solsken, allt tack vare den skyddande omgivningen av frodiga skogar.

Upptäck Villecroze Park, en oas av svalka med grottor, frodiga trädgårdar, ett 35 meter högt vattenfall och Konstfestival i parken, där konstverk blir levande. Ligger mindre än en kilometer från vår villa.

Upplev fastigheten

Bilder

Tidsplan Club Fivecation förening III

Fastighet I: Alfamar i Nerja-området, inköpt. Första checkin 25 oktober 2023.
Fastighet II: Villecroze i Provence, inköpt. Första checkin 26 november 2023.
Fastighet III: Italienska Alperna, köps in när 8 andelar tecknats. Första checkin prel. våren 2024.
Fastighet IIII: Algarve i Portugal, köps in när 12 andelar tecknats. Första checkin prel. våren/sommaren 2024.
När du är delägare i Club Fivecation III kan du byta -Swappa- dagar med vännerna i Club Fivecation I eller II och givetvis omvänt.

Läs mer om konceptet

Området

Upptäck den charmiga byn Villecroze, som ligger idylliskt belägen i hjärtat av Salernes kanton i Haut-Var Verdon-området.

Denna by är en av Frankrikes karaktärsfulla byar och bjuder på en unik upplevelse

Med sin höga belägenhet på 350 meter över havet och omgiven av de majestätiska sluttningarna av Alpes de Provence, kan du njuta av milda temperaturer året om, låg nederbörd och generös solsken, allt tack vare den skyddande omgivningen av frodiga skogar. Tidigare kallades byn Villecrose stavningen Villa Crosa dokumenterades år 1055, där det latinska ordet “crosa” betyder hål, grotta, ravin eller avgrund.

Upplev området

Karta

Intresseanmälan

  Upptäck förening III fastigheterna

  Nerja
  Spanien
  Provence
  Frankrike
  Algarve
  Portugal
  Italienska Alperna
  Italien

  Intresseanmälan