Förening I

Förening I – Resale av en delägarandel

Vår första förening som startades mitt under Corona-pandemin. Trots denna kris tecknades Förening I fullt inom budgeterade tolv månader. Intresset för att teckna sig varierade mycket utifrån nyhetsflödet, men fulltecknad var den efter tolv månader. Som medlem i Förening I är du delägare till ett av våra flaggskepp, villan i Moraira (Valencia-området), en modern och förstklassig sportlägenhet i La Cala Mijas (Costa del Sol), en villa i Vence (Provence) vars utemiljö/poolområde får fåglarna att sjunga och en sport- och skidlägenhet i exklusiva Courmayeur. Man återvänder gärna till dessa underbara fastigheter och uppskattade resmål, gång på gång.

Försäljning i Förening I påbörjades i april 2021 och den första delägaren nyttjade villan i Moraira i juni 2021, lägenheten i La Cala Mijas i juli 2021, Villan i Vence i april 2022 och Sportlägenheten i Courmayeur i december 2022.

Du blir delägare i fyra fastigheter, men kan genom att Swappa mellan föreningarna njuta av upp till tolv fantastiska fastigheter på lika många unika resmål.

Resale: En befintlig delägare önskar sälja sin andel. Pris €249 000. Kontakta oss för ytterligare information.

Klicka nedan för fastighetsinformation, bilder och resmålsbeskrivning avseende Förening I.

Upptäck förening I fastigheterna

Moraira
Spanien
Courmayeur
Italien
La-Cala Mijas
Spanien
Vence
Frankrike

Intresseanmälan