Provence området

Charmig villa i Vence

4 Sovrum

3 Badrum

8 Gäster

Pool

Vingårdar

Beskrivning

Vårt hus i Provence ligger i den lilla och charmiga staden Vence, ca 16 kilometer norr om Nice. Läget är attraktivt, endast 900 meter från ringmuren som omgärdar den medeltida stadskärnan. I dess smala kullerstensgränder finner man massor av mysiga restauranger, trendiga vinbarer, caféer, gallerier och chicka boutiquer.

Utemiljön är mycket åtråvärd och terrasserna ligger i tre etage. På översta etage finns gott om plats för såväl solsängar som matgäster och här ligger ett av de två uteköken. På nedre etage ligger det fina poolområdet med en underbar pool, integrerad jacuzzi och open bar mot det nedre uteköket.Uteköket är välutrustat med pizzaugn, kyl/frys, mikrovågsugn, spisplattor mm. Rakt söderöver skymtar man Medelhavet och Cap-d’Antibes.

På bottenplan finns ett vardagsrum som är öppen mot det rustika provensalska köket samt en toalett. På övre plan finns ett master bedroom med en egen terrass och badrum, samt ytterligare tre sovrum, ett badrum och en toalett.

Huset har ett lugnt läge på en återvändsgränd och större delen av promenaden in till old town sker på en gångväg utan större nivåskillnader. När man besöker huset i Vence får man en ypperlig livskvalitet och en avundsvärd logistik.

Hyrbil är inte nödvändigt utan man klarar sig utmärkt till fots och i undantagsfall med hjälp av en taxi. En taxiresa mellan flygplatsen och Vence tar ca 20 minuter och kostar ca €30.

Fastigheten har under våren 2022 genomgått en omfattande renovering och blev klar i april 2022. Bilderna är uppdaterade 29 april 2022. 

Upplev fastigheten

Bilder

Området

Vence är en bra utgångspunkt för en lyckad semester i Provence, oavsett om du lägger vikt vid de kulturella upplevelserna i området, vin & gastronomi, en aktiv semester med cykel- och vandringsturer i naturen eller bara lapa sol.

Vence är en gammal stad vars historia sträcker sig tillbaka till romartiden och vars gamla stadskärna härrör från Medeltiden. Den gamla stadsmuren är ytterst välbevarad och innanför den ligger gamla, sneda hus, längs de smala slingrande kullerstensgatorna. 

Utanför den gamla stadsdelen tar vardagslivet i Vence plats, med marknader på det centrala torget, Place du Grand-Jardin. Varje förmiddag kan du här köpa frukt, grönsaker, blommor, och på onsdagar är det en populär marknad. 

Frankrikes mest kända konstnärsby, St Paul de Vence ligger endast 4 kilometer från huset och till den ytterst charmiga Tourrettes-sur-Loup är det sju kilometer.

Karta

Avstånd från huset:
St Paul de Vence (konstnärsby): 4,00 Km
Tourrettes-sur-Loup (medeltida by): 7,00 Km
Nice flygplats: 16,00 Km
Antibes: 16,80 Km
Cannes: 31,40 Km
Monaco: 43,40 Km
Golf de La Vanade: 12,30 Km
Golf Country Club de Nice: 24,20 Km

Intresseanmälan

  Upptäck förening I fastigheterna

  Moraira
  Spanien
  Courmayeur
  Italien
  La-Cala Mijas
  Spanien
  Vence
  Frankrike

  Intresseanmälan