Förening III

Förening III

Förening III är i uppstartsfasen och två fastigheter är inköpta. Förening III ingår i vårt största koncept, Grande de luxe. Tre villor som har 4-5 Sovrum och privata uppvärmda pooler samt en sportlägenhet i Italienska Alperna med plats för åtta personer. I utvalda villor finns vinkällare, biljard, boule, pingis och/eller spelrum, d v s det där lilla extra. Perfekt för er som vill sätta extra guldkant på utlandsvistelserna, med god plats även för barn, barnbarn och vännerna. Villan i Villecroze (Provence) är klar för checkin 26 november i år och villan i Alfamar (Nerja-området) är redan klar för boende.

Varje fastighet passerar genom ett nålsöga. Vår kravspecifikation får mäklarna att förtvivla, men vår grundregel är att vi privat hade köpt fastigheten, om vi inte varit så förtjusta i delningsekonomin.

Fastigheterna i Alfamar i Nerja-området och Villecroze i Provence är klara. Vi projekterar nu i Italienska Alperna och letar efter en sportlägenhet med stark attraktionskraft även under sommaren. I Algarve letar vi efter en paradvilla med 4-5 sovrum och uppvärmd pool. Läs mer om prioriterade orter i Algarve och Italienska Alperna under respektive resmål nedan. Här anger vi ett typexempel på fastigheterna.

Pris: Fr. €259 000 per andel.

Månadsavgift:

42 dagars nyttjande: €295

70 dagars nyttjande: €490

De enda kostnader som tillkommer är städavgift vid avresa och el-förbrukning under er vistelse. Försäljning i Förening III pågår för fullt. Du blir delägare i fyra fastigheter, men kan genom att Swappa mellan föreningarna njuta av upp till tolv fantastiska fastigheter på lika många unika resmål. Klicka nedan för fastighetsinformation, bilder och resmålsbeskrivning avseende Förening III.

Upptäck förening III fastigheterna

Nerja
Spanien
Provence
Frankrike
Algarve
Portugal
Italienska Alperna
Italien

Intresseanmälan