Slide 1
Spanien, Frankrike, Italien, Portugal
Club Fivecation III
Pris per andel fr
€275000
Pris per månad fr
€295

Som delägare kommer ni kunna alternera mellan Provence, Italienska Alperna, Algarve i Portugal och i Nerja-området i Sydspanien.

Slide 2
Nerja-området, Spanien
Fastighet Alfamar

Denna magnifika fastighet är verkligen en dröm för de som älskar havsutsikt och söker en förstklassig och bekväm livsstil.

Sovrum
5
Badrum
5
Slide 3
Provence, Frankrike
Fastighet Villecroze

Denna charmiga och välplanerade villa ligger endast ett par hundra meter från den medeltida byn Villecroze. I denna genuina by finner du smala kullerstensgränder, affärer och restauranger med inbjudande uteserveringar.

Sovrum
5
Badrum
4
Slide 4
Champoluc-området, Italien
Fastighet Champoluc

Upptäck Champoluc, en charmig by i Aostadalen. Njut av fantastisk skidåkning i Monterosa Ski med 180 km pister för alla nivåer. Beundra Monte Rosas majestätiska topp och pittoreska dalgångar.

Sovrum
3-4
Badrum
2
Slide 5
Algarve, Portugal
Fastighet Algarve

Sol, bad och god mat väntar i Portugals sydligaste region Algarve. Upptäck vackra stränder, pittoreska byar och en fascinerande historia. Njut av fantastiska stränder med gyllene sand och kristallklart vatten.

Sovrum
4-5
Badrum
4-5
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Om föreningen

Förening III är i uppstartsfasen och två fastigheter är inköpta. Förening III ingår i vårt största koncept, Grande de luxe. Tre villor som har 4-5 Sovrum och privata uppvärmda pooler samt en sportlägenhet i Italienska Alperna med plats för åtta personer. I utvalda villor finns vinkällare, biljard, boule, pingis och/eller spelrum, d v s det där lilla extra. Perfekt för er som vill sätta extra guldkant på utlandsvistelserna, med god plats även för barn, barnbarn och vännerna. Villan i Villecroze (Provence) var klar för checkin 26 november 2023 och villan i Alfamar (Nerja-området) var redan klar för checkin 25 oktober 2023 .

Varje fastighet passerar genom ett nålsöga. Vår kravspecifikation får mäklarna att förtvivla, men vår grundregel är att vi privat hade köpt fastigheten, om vi inte varit så förtjusta i delningsekonomin.

Fastigheterna i Alfamar i Nerja-området och Villecroze i Provence är klara. Vi projekterar nu i Italienska Alperna och letar efter en sportlägenhet i Champoluc-området med en stark attraktionskraft även under sommaren. I Algarve letar vi efter en paradvilla med 4-5 sovrum och uppvärmd pool. Läs mer om prioriterade orter i Algarve och Italienska Alperna under respektive resmål nedan. Här anger vi ett typexempel på fastigheterna.

Pris: Fr. €275 000 per andel.

Månadsavgift:

42 dagars nyttjande: €295

70 dagars nyttjande: €490

De enda kostnader som tillkommer är städavgift vid avresa och el-förbrukning under er vistelse. Försäljning i Förening III pågår för fullt. Du blir delägare i fyra fastigheter, men kan genom att Swappa mellan föreningarna njuta av upp till tolv fantastiska fastigheter på lika många unika resmål. Klicka nedan för fastighetsinformation, bilder och resmålsbeskrivning avseende Förening III.

Upptäck fastigheterna

Jag vill veta mer

Vill ni höra mer om hur Fivecation skapar minnesvärda semestrar? Boka ett kaffemöte med Martin, grundaren av Fivecation.

    Copyright © Fivecation 2020 - 2024 
    envelopephone-handsetmap-marker