Om Fivecation konceptet

Ni blir delägare i fyra fantastiska semesterhem!

Fivecation är ett koncept där 20 familjer delar fyra semesterboenden i underbara semesterländer såsom Frankrike, Italien, Portugal samt Spanien. Genom delningsekonomi får man som ägare stor variation och tillgång till förstklassiga boenden på attraktiva lägen. Såväl insats som löpande kostnader är en bråkdel jämfört med eget ägande av en fastighet i utlandet.

Efter att 39 nöjda köpare checkat in på sina åtta utlandsfastigheter i Förening I och Förening II, öppnar vi upp för en ny förening – Club Fivecation III – med ytterligare fyra boenden på lika många underbara resmål.

Förening III går under benämningen Grande de luxe. Tre villor som har 4-5 Sovrum och privata uppvärmda pooler samt en sportlägenhet i Italienska Alperna med plats för åtta personer. I utvalda villor finns vinkällare, biograf, boule, pingis och/eller spelrum, d v s det där lilla extra. Perfekt för er som vill sätta extra guldkant på utlandsvistelserna, med god plats även för barn, barnbarn och vännerna. Det här är delningsekonomi i lyxförpackning! 

De fyra fastigheterna i Förening III ligger i Alfamar i Nerja-området och Villecruz i Provence. Vi projekterar nu i Italienska Alperna och Algarve.

Konceptet kan beskrivas enligt följande:

 • 20 familjer köper och äger gemensamt fyra utlandsfastigheter.
 • Ni flyttar direkt in i nyrenoverade, möblerade och stylade fastigheter. Två av fyra fastigheter är inköpta.
 • Er familj blir ägare av samtliga fyra fastigheter och blir inskriven på lagfarterna. Säkert och tryggt. 
 • Semester utan väntetid. Börja semestra direkt efter ert tecknande!
 • Fivecations servicebolag hanterar allt: Städning, tvätt, pool- & trädgårdsskötsel, administration, löpande underhåll, försäkringar, avgifter, m m. Delägarna skall kunna koncentrera sig avslappning och njutning. Det ska vara som att bo och vistas på sina egna privata boutiquehotell.
 • Ägarinsats i t ex Förening III är €259 000 för de tre första andelarna. €267 000 för de tre påföljande andelarna.
 • Man kan reservera en andel i Förening III för €1 500 och avvakta med att lämna ett slutgiltigt beslut om att teckna sig.
 • Totalt investeras i Förening III drygt fem miljoner Euro, vilket visar på delningsekonomins enorma utväxling.
 • Ni kan hålla många semestrar. Inför varje år väljer ni nyttjande omfattning. Månadsavgiften i Förening III är €295 för 42 dagars nyttjande och €490 för 70 dagars nyttjande.
 • Ett användarvänligt, webbaserat bokningssystem styr tillgänglighet och bokningar. Flexibelt och rättvist. En bokning tar ca tio sekunder att genomföra, sen är det bara att boka flyget och börja drömma.
 • Samtliga delägare ingår i Club Fivecation som fungerar ungefär som en bostadsrättsförening. Varje förening utser sin styrelse och minst en gång om året hålls en Föreningsstämma.
 • Swappa! Du blir delägare i fyra fastigheter, men har tillgång till tolv fastigheter/resmål. När du är delägare i t ex Ägarförening III kan du byta dagar med delägarna i Ägarförening I och givetvis omvänt.

Intresseanmälan

  Upptäck förening III fastigheterna

  Nerja
  Spanien
  Provence
  Frankrike
  Algarve
  Portugal
  Italienska Alperna
  Italien

  Intresseanmälan