Semesterboende med pool

Semesterboende i några av världens vackraste länder

Drömmer du om ett lyxigt semesterboende med pool?

Eller vad sägs om bekvämligheter som vinkällare, biograf, boule och pingis i ert semesterboende? Fivecation ger dig möjlighet att semestra med guldkant genom ett exklusivt delägarskap i inte bara ett – utan hela fyra drömmiga semesterboenden med uppvärmd pool – belägna på några av världens mest eftertraktade destinationer.

Här kan du läsa mer om platserna och vad de erbjuder:

Spanien

Nerja

Vårt semesterboende i Nerja erbjuder en autentisk och avkopplad miljö, känd för sina vackra stränder och grottor. Med ett behagligt klimat året runt, är det det perfekta valet för dig som vill undvika de större turistmängderna och uppleva en genuin spansk atmosfär i ditt semesterboende.

Alicante

Alicante, en av Spaniens mest populära semesterorter, kombinerar sol, hav och kultur. Med över 300 soldagar om året och ett mild klimat även under vintermånaderna, är Alicante ett året-runt-resmål som blir ännu mer avkopplande när du har ditt eget semesterboende här. Utforska dess sevärdheter och nattliv med många barer och restauranger som serverar fantastisk mat och dryck.

Fuengirola

Fuengirola, en livlig kuststad på Costa del Sol, lockar semesterfirare från hela världen med sina fantastiska stränder och livliga atmosfär. Det varma sommarvädret och milda vintrar typiska för Medelhavet gör Fuengirola till en idealisk destination för ditt semesterboende. Utforska stadens hjärta – stranden, med gott om strandbarer och restauranger, samt nattlivet med många klubbar och diskotek för en pulserande upplevelse.

Malaga

I Malaga på Costa del Sol erbjuder vi ett av de mest mångsidiga semesterboendena i Spanien. Den största staden i regionen kombinerar kultur, historia och nattliv. Utforska den historiska stadskärnan med charmiga gator och torg, besök den imponerande katedralen och Picasso-museet för konstälskare.

Frankrike

Franska Rivieran

Fivecations semesterboende i Frankrike är beläget i byn Villecroze, nära den magnifika franska Rivieran där Nice är en av de mest eftertraktade destinationerna. Nice erbjuder en perfekt blandning av historisk charm och moderna bekvämligheter. Med ditt semesterboende nära den franska Rivieran kan du förvänta dig långa dagar med solsken och behagliga temperaturer. Utforska ett brett utbud av alternativa resmål och upplevelser här.

Portugal

Algarve

Ett semesterboende i Portugal är det perfekta valet för alla, oavsett om du letar efter sol och bad, kulturella upplevelser eller en avkopplande semester i vackra omgivningar. Landet har ett medelhavsklimat som bjuder på långa, varma somrar och milda vintrar, vilket gör det till det ultimata resmålet för solälskare. Med över 300 soldagar om året är ditt semesterboende i Portugal en trygg satsning för dig som älskar värme och avkoppling. Just nu söker vi intensivt efter en inbjudande villa i Portugal för att göra din drömsemester till verklighet.

Kontakta oss idag för personlig rådgivning och expertis!

  Upptäck förening III fastigheterna

  Nerja
  Spanien
  Provence
  Frankrike
  Algarve
  Portugal
  Italienska Alperna
  Italien

  Intresseanmälan