Marbella området

Härligt boende med milsvid utsikt

3 Sovrum

2 Badrum

6 Gäster

Terass

Privat jacuzzi

Beskrivning

Uppe bland gröna kullar och bergen mellan Malaga och Marbella – endast 10 minuter från stranden – ligger detta fantastiska boende som ingår i ditt ägande. Flera av de absolut bästa områdena längs den spanska sydkusten ligger något uppdragna, så även det här området; La Cala Resort. Här söker man och får “tranquility” blandat med naturupplevelser. Vill man gå upp lite i tempo, så når man Marbella och Malaga på kort tid. 

Utsikterna är milsvida och utanför dörren finns tre 18-håls Championship golfbanor. Boendet är av absolut högsta klass och standard, byggt 2018. 

En hörnlägenhet med härliga ljusinsläpp, där vi valt modern internationell inredning med skandinaviska inslag, Komfort utgör en viktig del, med exempelvis bekväma sängar från Tempur och stora loungesoffor från Dedon där hela familjen kan krypa upp utan problem.

Boendet är utrustat med elektriska mörkläggnings shutters och centralstyrd aircondition, höghastighets WiFi, skandinaviska och internationella tv kanaler och kamera med fjärrstyrningslås för insläpp av gäster. 24h security på området. 

Den 91 kvm stora terrassen erbjuder, förutom loungesoffor, även ett stort matbord med plats för 8 personer, barbeque grill och en privat jacuzzi med plats för 5 personer. 

Det finns tre sovrum och två badrum. Kök och vardagsrum går i öppen planlösning. Egen p-plats med hiss och trappa direkt upp. 

Upplev fastigheten

Bilder

Området

La Cala Resort är ett exklusivt bostads- och golfområde beläget i Marbella närområde -närmsta by är La Cala Mijas – med bekvämt avstånd från Malaga samt den internationella flygplatsen. Området har 24h security service och boendet är en `gated community`. Karaktäristiskt för miljön är det natursköna, gröna och böljande landskapet med bergen i horisonten och de öppna vidderna. Även havslinjen skymtar i bakgrunden och det ligger fincas i omgivningarna. Det är ett lugnt och stilla område och det finns ett hotell med mycket god standard. Här finns möjligheter för spa, massage, tennis, fitness, simning (inomhus och utomhus pooler). Med vänner och släkt på besök kan det även vara bekvämt med extra logi att tillgå. Hotellet samt golfklubben har 3 restauranger. Det erbjuds även tvätt, städning, barnpassning och ett antal aktiviteter utifrån säsong på året, även golfträning för alla nivåer. Det är ett härligt område att vandra i. En del föredrar cykel, men då är det oftast av tävlings- och träningskaraktär. 

Karta

Avstånd från lägenheten:
Málaga flygplats: 25,00 Km
La Cala Beach: 5,80 Km
Marbella: 14,90 Km
Sierra Nevade, Ski Area: 132,70 Km
Ronda: 45,10 Km
Sevilla: 146,00 Km
Madrid: 440,20 Km
Malaga Old Town: 33,50 Km
Puerto Banús Boardwalk: 21,00 Km
Nerja: 78,50 Km
Gibraltar: 71,80 Km

Intresseanmälan

  Upptäck förening I fastigheterna

  Moraira
  Spanien
  Courmayeur
  Italien
  La-Cala Mijas
  Spanien
  Vence
  Frankrike

  Intresseanmälan