Mallorca

Duplex i natursköna Cala d´Or

3 Sovrum

2 Badrum

6 Gäster

Beskrivning

Vårt duplex boende på Mallorca ligger i natursköna Cala d´Or, endast några meter från den vackra naturviken Cala Ferrera.

Här erbjuds svalkande klippbad och om man föredrar stränder, så ligger de på badtoffelavstånd, Platja Cala de Ferrera ca 300 meter norröver och Platja Cala Esmeralda ca 600 meter sydväst om fastigheten. In till centrum, där det finns massor av affärer och restauranger, promenerar man på tio minuter och om man fortsätter ytterligare en stund så når man snart den trevliga marinan.

Boendet fördelas över två plan och är ca 110 kvm stort samt har en terrass på 25 kvm och en tomt på ytterligare 100 kvm. På nedervåningen finns ett vardagsrum med öppen spis, och kök som är integrerat med vardagsrummet. Från nedervåningen har man direkttillträde till terrassen och tomten. Några meter bort hägrar salta dopp i havet och för din bekvämlighet finns här badstege och sötvattendusch.

På övervåningen finns tre bekväma sovrum och två badrum. Från flera av rummen ser man havet mellan de vackra pinjeträden. Inom området finns en gemensam pool (25 meter från vår lägenhet), inbjudande grönområden och parkeringsplats. Fastigheten har ett lugnt läge i en återvändsgränd.

Upplev fastigheten

Bilder

Tidsplan Club Fivecation förening II

Fastighet I: Cala d´Or på Mallorca har välkomnat delägarna sedan juni 2022.
Fastighet II: Bargemon i Provence har välkomnat delägarna sedan oktober 2022.
Fastighet III: Ponte di Legno i Italienska Alperna har välkomnat delägarna sedan januari 2023.
Fastighet IIII: La Herradura i Nerja-området har välkomnat delägare sedan den 18 juni 2023.
När du är delägare i Club Fivecation II kan du byta -Swappa- dagar med vännerna i Club Fivecation I eller III och givetvis omvänt.

OBS! Endast en plats kvar i Förening II.

Läs mer om konceptet

Området

Mallorca är tveklöst Medelhavets mest mångfacetterade och vackra ö. På Mallorca finns allt för alla och lite till; Sol, stränder, intressanta utflyktsmål, golfbanor, kultur, shopping i världsklass, vandrings- och cykelleder samt en enastående natur.

Cala d’Or är en trivsam och lite exklusivare ort, dock utan att bli högfärdig eller dyr. Den består av företrädesvis låga vita hus som ligger inbäddade i lummig grönska.

Som centrum anses gågatorna öster om Avinguda de Calonge och här ligger en mängd affärer och uteserveringar. På kvällen samlas man gärna här för att avnjuta en god måltid, shoppa och njuta av folkvimlet.

Yachthamnen är en annan populär samlingsplats för kvällens förlustelser. Här finns en mängd förstklassiga restauranger där du kan njuta av både spanska och internationella menyer.

I Cala d’Or hittar du fem av Mallorcas mest inbjudande badvikar. De ligger insprängda mellan höga klippuddar och längst in i varje vik ligger små badstränder med ljus sand. Den klippiga kusten gör att vattnet är kristallklart och perfekt för snorkling. Följer man kusten söderöver så hittar man otaliga badvikar med vackra stränder, den kanske allra vackraste är Cala Lombard. Här finns en ny badvik att upptäcka varje dag på din semester.

Landsbygden runt Cala d’Or är charmig, med vackra gamla stenhus och lummiga trädgårdar. Tycker du om att resa runt på egen hand är detta ett idealiskt resmål med små fina byar och trevliga badvikar att upptäcka i närheten.

Karta

Avstånd från lägenheten:
Porto Petro: 5,30 Km
Vall d’Or Golf: 7,90 Km
Porto Colom: 10,90 Km
Cala Lombards: 21,70 Km
Platja Des Trenc: 37,20 Km
Flygplats: 59,70 Km
Palma de Mallorca: 64,60 Km
Vall d’Or Golf: 9,00 Km
Golf Son Antem: 45,00 Km

Intresseanmälan

  Upptäck förening II fastigheterna

  Bargemon
  Frankrike
  Ponte di Legno
  Italien
  Cala d´Or, Mallorca
  Spanien
  Nerja
  Spanien

  Intresseanmälan