Italienska Alperna

Sportlägenhet

3-4 Sovrum

2 Badrum

8 Gäster

Skidåkning

Beskrivning

I Förening III letar vi efter en lägenhet i en trevlig skidort som även passar för aktiviteter under sommarhalvåret. Det skall finnas 3-4 sovrum med plats för åtta personer, trevlig salong, pentry, badrum m m. En faktor som har stor betydelse i val av lägenhet är ljus, luftighet och utsikt. Andra viktiga faktorer är avstånd till liftar, affärer och restauranger. Vi letar bl a på följande skidorter i västra Italien, Champoluc, Cervinia, Limone, Alagna m fl. Målsättning är att sportlägenheten skall vara klar för inflyttning vintern 2024.

Förening I har en inbjudande sportlägenhet i exklusiva Courmayeur. Det finns tre sovrum, vardagsrum, pentry, två badrum, en parkeringsplats och privat tomt som i norr bjuder på en dramatisk utsikt mot mäktiga Mont Blanc och som i söder är perfekt för en stund i solen. Skidåkningen är varierad och erbjuder något för alla. Systerorten La Thuile med mycket off pist ligger på 8 kilometers avstånd.

I Förening II ligger lägenheten i Ponte di Legno som är en skidort med mycket italienska besökare. I den läckra lägenheten finns tre sovrum, salong som är öppen mot matsplats/kök, två badrum, två parkeringsplatser samt tre balkonger med en fantastisk utsikt över staden och bergen. Skidåkningen får höga betyg av delägarna. Här kan man glömma liftköer och trängsel i backarna, åtminstone under vardagarna. Milanoborna kommer först framåt helgerna.

Bilder

Tidsplan Club Fivecation förening III

Fastighet I: Alfamar i Nerja-området, inköpt. Första checkin 25 oktober 2023.
Fastighet II: Villecroze i Provence, inköpt. Första checkin 26 november 2023.
Fastighet III: Italienska Alperna, köps in när 8 andelar tecknats. Första checkin prel. vintern 2024.
Fastighet IIII: Algarve i Portugal, köps in när 12 andelar tecknats. Första checkin prel. våren 2024.
När du är delägare i Club Fivecation III kan du byta -Swappa- dagar med vännerna i Club Fivecation I eller II och givetvis omvänt.

Läs mer om konceptet

Området

Italiensk charm och skidåkning på höga höjder.
Den vackra och charmiga byn Ponte di Legno erbjuder en fantastisk atmosfär under såväl vinter- som sommarhalvåret. Det finns gott om restauranger, barer och kaféer i byn som har öppet året om. I Old town ligger spännande boutiquer längs med de smala kullerstensgränderna och på torget intill kyrkan är stämningen hög.
Skidåkningen är varierad och passar såväl nybörjare som de mest avancerade. Den sistnämnda gruppen kommer älska den svarta pisten ”Paradiso” och de vidsträckta off pist områdena på hög höjd. Det erbjuds inte mindre än 43 km längdskidsspår, oftast på hög höjd.
Under sommarhalvåret kan man njuta av den underbara naturen, uppleva vandringsleder med olika svårighetsgrad, köra mountain bike och göra spännande utflykter i närområdet. Den närliggande sjön, Lago d’Avio är ett måste.
Byn: 1258 möh
Åkhöjd: 1120-3016 möh
Blå pister: 10 st
Röda pister: 25 st
Svarta pister: 6 st
Total pistlängd: 101 km
Längdskidspår: 43 km
Snökanoner: 100% av alla pister
Prisnivå: Angenämt italiensk

Karta

Intresseanmälan





  Upptäck förening III fastigheterna

  Nerja
  Spanien
  Provence
  Frankrike
  Algarve
  Portugal
  Italienska Alperna
  Italien

  Intresseanmälan