Nerja-området

Fin villa i La Herradura, Spanien

4 Sovrum

4 Badrum

180 kvm

Pool

Beskrivning

Vår rymliga villa ’Casa Ladera’ ligger i ett naturskönt område med en magnifik utsikt över bergen, grönskan och havsbukten i La Herradurra. Fastigheten, som är en sutterängvilla, sträcker sig över två plan och är omgiven av frodiga växter och medelhavsträd. Villan ligger i ett lugnt område på en återvändsgränd.

Härliga fönsterpartier på båda våningsplan låter ljuset flöda in i alla rum och medger fantastisk utsikt över omgivningarna. På ovanplan välkomnas man av en ljus hall. Till höger om hallen finns ett stort och luftigt vardagsrum, samt ett anslutande matrum, väl anpassat för mysiga middagar med familjen.

Från vardagsrummet leder ett 3 meter öppningsbart skjutdörrsparti ut till en rymlig terrass, väl anpassad för avkoppling och umgänge. Här kommer en lounge grupp placeras där man bland annat kan njuta av solnedgångarna och utsikterna, förslagsvis ackompanjerat av ett glas kall Cava och lokalt inköpta oliver som tilltugg.

Rakt fram från hallen ligger ett modernt kök med alla bekvämligheter man kan önska sig. Köket är öppet mot terrassen och även här möts man av ett härligt ljusinsläpp och fina utsikter. Man finner på detta plan även ett privat sovrum med fransk balkong mot poolområdet och tillhörande en-suite badrum.

På nedervåningen finns tre av husets fyra sovrum, samtliga med utsikt över poolområde och omgivningar. Det rymliga masterbedroom samt sovrum tre har direkt utgång till terrassområde och pool, medan sovrum fyra har fransk balkong. Varje sovrum har ett privat badrum.

Väl ute i poolområdet finner man den inbjudande poolen, vilken kommer hållas uppvärmd till behaglig temperatur, så att även bad under svalare perioder är möjligt. Poolområdet i denna fastighet är en perfekt plats för avslappning i solstolarna, med trevligt umgänge och härliga bad. Till stranden i La Herradura är det 2.3 kilometer.

Sammanfattningsvis är det här ’året runt huset’ beläget i det exklusiva villaområdet Punta de la Mona, i subtropiska La Herradura, en dröm för den som älskar att bo bekvämt och avkopplande, med badstrand och restauranger på komfortabelt avstånd. I La Herradura finns ett stort utbud av affärer, restauranger, barer och strandserveringar. Den mysiga hamnen, Marina del Este ligger 3 kilometer från villan och här finns restauranger och uteserveringar. Playa Marina del Este ligger strax intill och är känt för sin fina snorkling. Den mycket spanska staden Alemuñecar (6 km), har en fin strand, massor av palmer och tapas barer. In till turistorten Nerja är det 18 kilometer och här hägrar Old town, strax intill Balcon Europa. Ett måste är Salobreña, (20 km), en mycket gammal spansk stad som kröns av en fästning, liknar Mijas och Frigiliana, men med mycket färre turister. I Salobreña finns ett vidsträckt strandområde med fina restauranger. Välkända Frigiliana (23 km), är en vacker gammal spansk stad som är en turistmagnet.

Bienvenido a Casa Ladera! Varmt välkomna.

Upplev fastigheten

Bilder

Tidsplan Club Fivecation förening II

Fastighet I: Cala d´Or på Mallorca har välkomnat delägarna sedan juni 2022.
Fastighet II: Bargemon i Provence har välkomnat delägarna sedan oktober 2022.
Fastighet III: Ponte di Legno i Italienska Alperna har välkomnat delägarna sedan januari 2023.
Fastighet IIII: La Herradura i Nerja-området har välkomnat delägare sedan den 18 juni 2023.
När du är delägare i Club Fivecation II kan du byta -Swappa- dagar med vännerna i Club Fivecation I eller III och givetvis omvänt.

OBS! Endast en plats kvar i Förening II.

Läs mer om konceptet

Området

Nerja-området är levande året runt tack vare sitt läge och attraktionskraft. Det bor en stor andel bofasta här vilket bidrar till att området är lika trevlig att besöka året runt.

Läget mellan Sierra Nevada och Medelhavet skapar ett mikroklimat som höjer temperaturen ett par grader jämfört med resten av Costa del Sol, något som inte bara är behagligt, utan också gör att man kan odla exotiska växter som avokado, papaya och mango i regionen.

I området kan man äta från flera av världens kök, här finns bland annat italienska, franska, indiska och japanska restauranger. Merparten serverar dock spansk och medelhavsinspirerad mat. Paella i olika former kan man förstås få på nästan alla ställen och det finns även gott om tapasbarer om man är sugen på flera smårätter. Typisk tapasmat i Nerja består ofta av lufttorkad skinka, friterad småfisk, friterad bläckfisk och spansk omelett.

Detta är en av få platser i världen där du kan åka skidor på förmiddagen och bada i Medelhavet på eftermiddagen. Skidområdet i Sierra Nevada stoltserar med 18 gröna pister, 40 blå, 50 röda och 8 svarta. Skidområdet påminner om Åre i sin utformning.

För den aktive finns ett stort utbud av förstklassig underhållning. Förutom förnämlig golf, alla tänkbara sporter, så lockar området med sagolika vandrings- och cykelleder, med varierande svårighetsgrad.

Vår villa Förening II ligger i La Herradura. Här finns ett stort utbud av affärer, restauranger, barer och strandserveringar. Den mysiga hamnen, Marina del Este ligger 3 kilometer från villan och här finns restauranger och uteserveringar. Playa Marina del Este ligger strax intill och är känt för sin fina snorkling. Den mycket spanska staden Alemuñecar (7 km), har en fin strand, massor av palmer och tapas barer. In till turistorten Nerja är det 18 kilometer och här hägrar Old town, strax intill den spanska trappan. Ett måste är Salobreña, (20 km), en mycket gammal spansk stad som kröns av en fästning, liknar Mijas och Frigiliana, men med mycket färre turister. I Salobreña finns ett vidsträckt strandområde med fina restauranger. Välkända Frigiliana (23 km), är en vacker gammal spansk stad som är en turistmagnet

I Nerja-området finner många svenskar sin drömtillvaro och blir kvar här året om.

Karta

Avstånd från huset:

Playa de la Heradura: 2,1 km
Playa Marina del Este: 2,5 km
Marina del Este: 3,4 km
Alemuñecar: 5,9 km
Drakstensgrottona: 17,6 km
Nerja old town: 20,1 km
Salobreña: 20,6 km
Frigiliana: 23,3 km
Los Moriscos Club de Golf: 24,6 km
Malaga: 72,1 km
Flygplats (Malaga): 85,7 km
Granada: 86,3 km
Sierra Nevada Ski Resort: 115 km

Intresseanmälan

  Upptäck förening II fastigheterna

  Bargemon
  Frankrike
  Ponte di Legno
  Italien
  Cala d´Or, Mallorca
  Spanien
  Nerja
  Spanien

  Intresseanmälan