Slide 1
Alpendröm i Courmayeur

Det här fantastiska boendet i Courmayeur (Italienska alperna) ligger i området Courmaison. Här har man under 2000-talet skapat en ’mini-by’ av mysiga alphus.

Det här fantastiska boendet i Courmayeur (Italienska alperna) ligger i området Courmaison. Här har man under 2000-talet skapat en ’mini-by’ av mysiga alphus.

Image is not available
Image is not available

Moraira, Spanien

Vence, Frankrike

Ni kommer att älska
6 gäster
3 sovrum
2 badrum
Skidåkning
Pris per andel fr.
€300000

Courmaison, Italien

Fastighet Courmayeur

Mysig alplägenhet med fantastisk utsikt över Mont Blanc

Lägenheten har 3 sovrum som ligger charmigt under lutande taknockar, därtill 1 badrum. På nedanvåningen finner man vardagsrum och kök samt ytterligare 1 badrum. Utsikterna mot Alperna och Mont Blanc är storslagna, särskilt från den privata, 300 kvm stora, trädgårdsterrassen. Det är gångavstånd till välmeriterade spa-hotellet QC Therme och med shuttle-bus tar man sig smidigt till liftsystemen. 

Courmayeur är inte bara en världsberömd skidort, det är en levande stad året om. Här finns skolor, bibliotek och affärer för den lokala befolkningen. Restaurangutbudet är stort med inslag av både det franska och italienska köket. Längs med den välkända gågatan, Via Roma, trängs lyxiga affärer och boutiquer från de mest välkända modehusen i världen.

Under sommarhalvåret kan man njuta av inbjudande vandringleder, golf, tennis, padel, forsränning, bergsklättring, mounting-bike, hästridning, vinprovning samt sagolika naturscenerier i Aosta dalen och i nordvästra Italien. 

Upptäck fastigheterna

Jag vill veta mer

Vill ni höra mer om hur Fivecation skapar minnesvärda semestrar? Boka ett kaffemöte med Martin, grundaren av Fivecation.

    Copyright © Fivecation 2020 - 2024 
    homeapartmentenvelopephone-handsetmap-marker