Fastighet Mallorca

Mallorca

Duplex i natursköna Cala d´Or

  • 110 m² Boyta
  • 25 m² Terass
  • 3 Sovrum
  • 2 Badrum
  • 6 Gäster

Beskrivning

Vårt duplex boende på Mallorca ligger i natursköna Cala d´Or, endast några meter från den vackra naturviken Cala Ferrera. Här erbjuds svalkande klippbad och om man föredrar stränder, så ligger de på badtoffelavstånd,  Platja Cala de Ferrera ca 300 meter norröver och Platja Cala Esmeralda ca 600 meter sydväst om fastigheten. 

In till centrum, där det finns massor av affärer och restauranger, promenerar man på tio minuter och om man fortsätter ytterligare en stund så når man snart den trevliga marinan. 

Boendet fördelas över två plan och är ca 110 kvm stort samt har en terrass på 25 kvm och en tomt på ytterligare 100 kvm. På nedervåningen finns ett vardagsrum med öppen spis, och kök som är integrerat med vardagsrummet. Från nedervåningen har man direkttillträde till terrassen och tomten. Några meter bort hägrar salta dopp i havet och för din bekvämlighet finns här badstege och sötvattendusch. 

På övervåningen finns tre bekväma sovrum och två badrum. Från flera av rummen ser man havet mellan de vackra pinjeträden. Inom området som är en gated community finns en gemensam pool, inbjudande grönområden och parkeringsplats. Fastigheten har ett lugnt läge i en återvändsgränd.

Boendet har genomgått en omfattande renovering under våren och försommaren 2022. Första incheckning beräknas till 1 juli 2022. 


Tidsplan Club Fivecation förening II

Fastighet I: Cala d´Or på Mallorca är inköpt och bokningsbar direkt.

Fastighet II: Bargemon i Provence är inköpt och bokningsbar direkt.

Fastighet III: Ponte di Legno i Italienska Alperna, Avtal bekräftat, prel. check in december 2022.

Fastighet IIII: Spanska sydkusten kommer förvärvas när tolv delägare tecknat sig.

När du är delägare i Club Fivecation II kan du byta -Swappa- dagar med vännerna i Club Fivecation I och givetvis omvänt.


Bilder

Klicka på bilderna för tillhörande textavsnitt.

Området

Mallorca är tveklöst Medelhavets mest mångfacetterade och vackra ö. På Mallorca finns allt för alla och lite till; Sol, stränder, intressanta utflyktsmål, golfbanor, kultur, shopping i världsklass, vandrings- och cykelleder samt en enastående natur.

Cala d'Or är en trivsam och lite exklusivare ort, dock utan att bli högfärdig eller dyr. Den består av företrädesvis låga vita hus som ligger inbäddade i lummig grönska.

Som centrum anses gågatorna öster om Avinguda de Calonge och här ligger en mängd affärer och uteserveringar. På kvällen samlas man gärna här för att avnjuta en god måltid, shoppa och njuta av folkvimlet.

Yachthamnen är en annan populär samlingsplats för kvällens förlustelser. Här finns en mängd förstklassiga restauranger där du kan njuta av både spanska och internationella menyer.

I Cala d'Or hittar du fem av Mallorcas mest inbjudande badvikar. De ligger insprängda mellan höga klippuddar och längst in i varje vik ligger små badstränder med ljus sand. Den klippiga kusten gör att vattnet är kristallklart och perfekt för snorkling. Följer man kusten söderöver så hittar man otaliga badvikar med vackra stränder, den kanske allra vackraste är Cala Lombard. Här finns en ny badvik att upptäcka varje dag på din semester.

Landsbygden runt Cala d'Or är charmig, med vackra gamla stenhus och lummiga trädgårdar. Tycker du om att resa runt på egen hand är detta ett idealiskt resmål med små fina byar och trevliga badvikar att upptäcka i närheten.

Avstånd
Porto Petro 5,30 Km
Vall d'Or Golf 7,90 Km
Porto Colom 10,90 Km
Cala Lombards 21,70 Km
Platja Des Trenc 37,20 Km
Flygplats 59,70 Km
Palma de Mallorca 64,60 Km

Jag vill veta mer


Kontakta oss

Vi återkopplar inom 24h.

Du kan också välja att kontakta oss direkt på info@fivecation.se, +46 (0)70 860 80 50