Fastighet Bargemon

Fastighet Provence

  • 220 m² Boyta
  • 6 Sovrum
  • 3 Badrum
  • 12 Gäster
  • Pool

Beskrivning

Villan ligger endast 500 meter från den medeltida byn, Bargemon. I denna pittoreska by väntar kullerstensgränder, restauranger och uteserveringar på dig.

I Bargemons närområde finns många vingårdar som är värda ett besök och för den vandringsintresserade är området ett eldorado. Vyerna från huset är obrutna och utstrålar precis det man förväntar sig av Provence, milsvid utsikt, olivträd, en oändlig grönska och ett fascinerande landskap.

Tomten som är 2200 kvm ligger i stenlagda etager och kröns högst upp av vår paradvilla.

Här får du ett spatiöst boende på 220 kvm, med totalt sex sovrum, tre stora badrum, salong med balkong och luxuöst kök med plats för ett matbord som rymmer tio gäster. Samtliga rum är ”dränkta” av stora ljusinsläpp och en bedårande utsikt. Solnedgångarna är magiska.

Utomhusmiljön har flera terrasser som lämpar sig väl för sol och avkoppling, med det inbjudande poolområdet som kronan på verket.

Fastigheten kommer under sommaren genomgå en varsam renovering och i trädgården kommer det planteras en mångfald av träd och buskar, bl.a. palmer. Första check in för delägare planeras till mitten av oktober 2022. 


Tidsplan Club Fivecation förening II

Fastighet I: Cala d´Or på Mallorca är inköpt och bokningsbar direkt.

Fastighet II: Bargemon i Provence är inköpt och bokningsbar direkt.

Fastighet III: Ponte di Legno i Italienska Alperna, Avtal bekräftat, prel. check in december 2022.

Fastighet IIII: Spanska sydkusten kommer förvärvas när tolv delägare tecknat sig.

När du är delägare i Club Fivecation II kan du byta -Swappa- dagar med vännerna i Club Fivecation I och givetvis omvänt.


Nedan filmer är tagna under pågående renovering (villan står klar i mitten av oktober 2023)


Bilder

Klicka på bilderna för tillhörande textavsnitt.

Området

Provence associeras oftast med böljande kullar vackert ackompanjerade av vinodlingar och olivlundar samt små medeltida städer med ringmurar, tinnar och torn. Provence omfamnas i öster av Alperna, i söder av Medelhavet och i väster av floden Rhône.

Längs Provence sydkust ligger många glamourösa ställen. Monaco, Nice, Antibes, Cannes, St. Maxime, Saint Tropez, ja listan kan göras lång av kändistäta metropoler. 

Regionens kök är rikt och varierat med färsk fisk och skaldjur längs kusten, vilt och tryffel uppemot bergen. Grönsaker och frukt köper du antingen hos någon närliggande bonde eller på småstädernas marknader.

I Provence har rosévinet blivit en specialitet och en livsstil, mycket på grund av det unika klimatet, jordmånen och variationen på druvorna som man kan göra kvalitativt rosévin av. Självklart framställer man även en del goda röda och vita viner.  Värmande sol och svala havsvindar. Samma förutsättningar som gör Provence till ett fantastiskt resmål ger också viner i världsklass. Dagarnas många soltimmar ger mogna frukttoner samtidigt som svala nätter gör att syran och balansen bevaras.

I Provence kan man även få njuta av en god pastis, denna guldiga, anisdoftande klassiska aperitif som är så vanlig på franska Rivieran och där man gärna dricker den innan lunch. Väl kyld och ofta spetsas den med vatten och vips! … så förvandlas likören till mjölkvit drink i glaset.

Läs mer om Provence

Avstånd
Bargemon (Medeltidsstad) 0,50 Km
Claviers (Medeltidsstad) 3,90 Km
Callas (Medeltidsstad) 6,00 Km
Domaine Bastide du Plan 8,00 Km
Seillans (Medeltidsstad) 12,80 Km
Fayence (Medeltidsstad) 19,70 Km
Saint-Raphaël 48,80 Km
Cannes 57,60 Km
Nice flygplats 78,60 Km

Jag vill veta mer


Kontakta oss

Vi återkopplar inom 24h.

Du kan också välja att kontakta oss direkt på info@fivecation.se, +46 (0)70 860 80 50