Algarve

Villa i Algarve i Portugal

4-5 Sovrum

4-5 Badrum

8-10 Gäster

Beskrivning

Algarve är stort och vi letar intensivt efter en inbjudande villa med 4-5 sovrum, trevlig salong, kök som gärna får vara öppet mot salongen och 4-5 badrum. Utemiljön skall locka till sol och bad, med flera terrasser och givetvis en uppvärmd pool. Till Förening III intresserar vi oss speciellt för två områden, Ferragudo och Praia da Luz & Burgau.

Förening I har en paradvilla i Moraira i Spanien. Här disponerar delägarna fyra sovrum, salong, kök, fyra badrum samt ett magnifikt poolområde med uppvärmd pool.

Delägarna i Förening II njuter av en toppvilla i Bargemon i Provence. I denna högklassiga villa finns inte mindre än sex sovrum, tre spatiösa badrum, salong och modernt kök. Stort poolområde med uppvärmd pool.

.

Bilder

Tidsplan Club Fivecation förening III

Fastighet I: Alfamar i Nerja-området, inköpt. Första checkin oktober 2023.
Fastighet II: Villecroze i Provence, inköpt. Första checkin okt/nov 2023.
Fastighet III: Italienska Alperna, köps in när 8 andelar tecknats. Första checkin prel. januari 2024.
Fastighet IIII: Algarve i Portugal, köps in när 12 andelar tecknats. Första checkin prel. april 2024.
När du är delägare i Club Fivecation III kan du byta -Swappa- dagar med vännerna i Club Fivecation I eller II och givetvis omvänt.

Läs mer om konceptet

Området

Algarvekusten bjuder på långa, rena sandstränder, enastående naturscener, vacker arkitektur, genuint lokalt marknadsliv, historiska fiskebyar och betagande vyer. Med sin perfekta placering som Portugals sydligaste punkt har kustremsa Algarve ett milt klimat året om. Det som ofta kallas för Algarvekusten sträcker sig 150 kilometer längs kusten och medeltemperaturen ligger på runt 20 grader.

Algarve är ett mycket solsäkert resmål och solen skiner hela 300 dagar om året. Under den kallaste perioden december till februari ligger dagstemperaturen oftast över 15 grader och under sommaren runt 28-30 grader.

Längs med sydkusten ligger många mindre städer och fiskebyar med oftast en gemensam nämnare, en fiskehamn och en fantastisk strand.

Det mest framträdande när man reser runt i Algarve är hur välskötta husen, tomterna och naturen är. Stor skillnad mot grannen i öster.

Regionens kök är rikt och varierat med färsk fisk och skaldjur längs kusten. Grönsaker och frukt köper du antingen hos någon närliggande bonde eller på småstädernas marknader. Portugal är världens tionde största vinproducent och erbjuder en stor bredd på goda viner.

Karta

Intresseanmälan

  Upptäck förening III fastigheterna

  Nerja
  Spanien
  Provence
  Frankrike
  Algarve
  Portugal
  Italienska Alperna
  Italien

  Intresseanmälan