Algarve

Villa i Algarve i Portugal

4-5 Sovrum

4-5 Badrum

8-10 Gäster

Beskrivning

I Algarve projekterar vi framförallt två områden, Ferragudo och Praia da Luz/Burgao.

Ferragudo är en liten och traditionell fiskeby med typiska vita hus och målade foder i klara färger runt dörrar och fönster. Byn ligger vid utloppet av floden Adrade. Trots det attraktiva läget, så har stadsplanerare lyckas undvika stora hotell och höga byggnader, så här finner du en av Algarves charmigaste byar. Portugiserna älskar kullersten och Ferragudo är inget undantag. Här finner du stenbelagda och smala gränder i ett överflöd.

Praia da Luz är en charmig liten stad ligger på Algarves västkust, sex kilometer väster om välkända Lagos. Praia da Luz är perfekt för par och familjer som söker en lugn semester i vackra omgivningar. Staden utmärks av sin charmiga old town och vackra villor som klättrar uppför de omgivande kullarna. Stadens hjärta och samlingspunkt är den fina sandstrand som med sin karamellfärgade sand bjuder in till sol & bad och sköna promenader. På stranden finns både restauranger och kaféer med en bedårande utsikt. Byn livnärde sig tidigare på sitt fiske och utbudet av restauranger präglas fortfarande av smaker från havet.

I Algarve letar vi efter en större karaktärsfull villa med 4-5 sovrum, stor & luftig salong, inbjudande poolområde med uppvärmd pool. Villan kommer ha ett lugnt läge och karaktäriseras av mycket ljus och vacker utsikt.

Förening I har en paradvilla i Moraira i Spanien. Här disponerar delägarna fyra sovrum, salong, kök, fyra badrum samt ett magnifikt poolområde med uppvärmd pool. I Algarve prospekterar vi en lite större villa av samma karaktär.

Delägarna i Förening II njuter av en toppvilla i Bargemon i Provence. I denna högklassiga villa finns inte mindre än sex sovrum, tre spatiösa badrum, salong och modernt kök. Stort poolområde med uppvärmd pool. I Algarve hade denna villa passat in utmärkt

Bilder

Tidsplan Club Fivecation förening III

Fastighet I: Alfamar i Nerja-området, inköpt. Första checkin 25 oktober 2023.
Fastighet II: Villecroze i Provence, inköpt. Första checkin 26 november 2023.
Fastighet III: Italienska Alperna, köps in när 8 andelar tecknats. Första checkin prel. våren 2024.
Fastighet IIII: Algarve i Portugal, köps in när 12 andelar tecknats. Första checkin prel. våren/sommaren 2024.
När du är delägare i Club Fivecation III kan du byta -Swappa- dagar med vännerna i Club Fivecation I eller II och givetvis omvänt.

Läs mer om konceptet

Området

Algarvekusten bjuder på långa, rena sandstränder, enastående naturscener, vacker arkitektur, genuint lokalt marknadsliv, historiska fiskebyar och betagande vyer. Med sin perfekta placering som Portugals sydligaste punkt har kustremsa Algarve ett milt klimat året om. Det som ofta kallas för Algarvekusten sträcker sig 150 kilometer längs kusten och medeltemperaturen ligger på runt 20 grader.

Algarve är ett mycket solsäkert resmål och solen skiner hela 300 dagar om året. Under den kallaste perioden december till februari ligger dagstemperaturen oftast över 15 grader och under sommaren runt 28-30 grader.

Längs med sydkusten ligger många mindre städer och fiskebyar med oftast en gemensam nämnare, en fiskehamn och en fantastisk strand.

Det mest framträdande när man reser runt i Algarve är hur välskötta husen, tomterna och naturen är. Stor skillnad mot grannen i öster.

Regionens kök är rikt och varierat med färsk fisk och skaldjur längs kusten. Grönsaker och frukt köper du antingen hos någon närliggande bonde eller på småstädernas marknader. Portugal är världens tionde största vinproducent och erbjuder en stor bredd på goda viner.

Karta

Intresseanmälan

  Upptäck förening III fastigheterna

  Nerja
  Spanien
  Provence
  Frankrike
  Algarve
  Portugal
  Italienska Alperna
  Italien

  Intresseanmälan